Eyefashion By Rami Leiden Logo

Glazen

WinkelGlazen

Eyefashion By Rami is expert en trotse partner van Essilor glazen

Essilor is een wereldleider in de optische industrie en biedt een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige glazen voor verschillende visuele behoeften. Hun producten omvatten onder andere enkelvoudige (Eyezen) en multifocale glazen (Varilux), blauw licht filterende glazen en glazen met een hoge stootvastheid. Lees hier meer over de verschillende glazen die Essilor heeft en die wij dus gebruiken in de (zonne)brillen die we aanbieden.

Enkelvoudige glazen (Eyezen)

Enkelvoudige brillenglazen zijn glazen met één sterkte die worden gebruikt om visuele afwijkingen zoals bijziendheid, verziendheid of astigmatisme te corrigeren. Ze worden vaak gebruikt in eenvoudige leesbrillen of als correctieglazen voor mensen die slechts aan één oog een visuele afwijking hebben. Enkelvoudige brillenglazen zijn meestal goedkoper dan multifocale glazen en zijn eenvoudig te gebruiken, maar kunnen beperkingen hebben in het aanpassen aan verschillende afstanden en kunnen minder comfortabel zijn voor mensen die regelmatig tussen verschillende afstanden moeten wisselen.
Lees meer over enkelvoudige brillenglazen van Eyezen

Multifocale glazen (Varilux)

Varilux multifocale glazen

Multifocale brillenglazen zijn glazen met meerdere sterktes die worden gebruikt om zowel dichtbij als veraf te kunnen zien. Het bovenste gedeelte voor de verte en het onderste gedeelte om te lezen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder progressieve glazen en glazen met een "bifocaal" of "trifocaal" patroon. Ze kunnen enig aanpassingsvermogen vereisen, maar bieden in het algemeen een groter comfort en gemak voor mensen die regelmatig tussen verschillende afstanden moeten wisselen.

Lees meer over multifocale brillenglazen van Varilux

Vertraag de progressie van bijziendheid met een bril

De Stellest en Sightglass Vision brillenglazen van Essilor zijn gemaakt met een speciale technologie die de progressie van myopie (bijziendheid) kunnen vertragen. Dit kan uitermate voordelig zijn voor kinderen op jonge leeftijd, waarbij de ogen zich nog aan het ontwikkelen zijn. Tegenwoordig zitten kinderen meer binnen dan ooit, en staren ze langer dan het scherm van hun computer of telefoon dan ooit. Hierdoor ontwikkelen ze vaker myopie of bijziendheid en kan dit nadelige gevolgen hebben voor hun toekomst. Maar deze brillenglazen steken hier een stokje voor. Althans, ze remmen deze progressie wetenschappelijk aantoonbaar af. Dus deze glazen corrigeren niet alleen het zicht, ze remmen ook de progressie af.

Lees meer over Stellest brillenglazen

Lees meer over de Sightclass vision brillenglazen

Nauwkeurige oogmeting met AVA technologie

AVA technologie, ook wel "Wavefront" technologie genoemd, is een geavanceerde technologie die wordt gebruikt bij oogmetingen om de unieke visuele behoeften van een individu te bepalen. Door middel van een speciaal instrument worden de afwijkingen in de oogbol gemeten en wordt een 3D-kaart van het oog gemaakt, wat bekend staat als een "Wavefront-analyse". Deze analyse kan worden gebruikt om precieze, op maat gemaakte glazen te maken die aan de specifieke behoeften van een persoon voldoen, wat kan leiden tot verbeterde visuele prestaties en comfort!

Lees meer over AVA technologie bij Essilor

AVA oogmeting technologie

Maak nu een afspraak voor een oogmeting!

Ben je er nog niet helemaal uit of wil je meer informatie?