Eyefashion By Rami Leiden Logo

Brillen

WinkelBrillen

De bril die bij jou past

Bij Eyefashion By Rami nemen we de tijd om de bril uit te zoeken die bij je past. Wij willen je leren kennen, weten wat je style is, wat je wil uitstralen met je nieuwe bril. Daarnaast houden wij ook rekening met de nieuwste modetrends en zijn we officiële handelaar in monturen van Silhouette en Louis.

Waar wij naar kijken

Bij het kiezen van een bril is er heel veel keus. Vaak zo veel keuze dat je er in kan verdwalen. Dat snappen wij bij Eyefashion By Rami en daarom helpen we je graag bij het maken van de beste keuze. Wij kijken dan ook graag naar de volgende dingen:

Kleur

Wat zijn jouw tinten en wat is je kleur? Heb jij goudbruin, donkerbruin of donkerblond haar, een perzikachtige, of getinte huidskleur? Dan past een warmere kleurtype beter bij jou, bijvoorbeeld een goud, bruingoud en koperkleurig montuur. Heb je een huidskleur met een roze, roodachtige of blauwige ondertoon en is je haarkleur blauwzwart, asblond of zilvergrijs? Dan kan je het beste voor een koele kleur montuur gaan zoals blauw, blauwgrijs, zilvergrijs, zilver, roze en zwart.

Gezichtsvorm

Daarnaast is ook je gezichtsvorm belangrijk voor de montuurvorm. En hierbij geldt vaak als norm, ronde gezichten een hoekig montuur, vierkante gezichten een rond montuur. Maar bij andere gezichtsvormen, zoals bijvoorbeeld een ovaal gezicht, is ieder type montuur wel mogelijk.

Uiteindelijk is ieders style, kleur en gezichtsvorm uniek en daarom staan wij klaar om daar een zo goed mogelijke match voor te vinden.

Pas je bril online

Ben je er nog niet helemaal uit of wil je eerst je bril virtueel passen online? Hierbij krijg je met maar een paar kliks en even naar de webcam lachen, een beter beeld bij hoe jij er uit kan zien met jouw nieuwe bril. Daarna kan je dan meteen een afspraak maken bij onze vestiging in Leiden!
Bril online passen

Onze monturen

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende merken en lijnen van monturen waarin wij dealer zijn. Orienteer je over de verschillende stijlen, voordelen en nadelen van iedere lijn en schroom niet om ons te contacteren als je enige vragen hebt.

Ana Hickman

Ana Hickman

De Ana Hickmann monturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals titanium en acetate en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en stijlen, van klassieke rechthoekige vormen tot moderne, ronde monturen. De collectie bevat ook verschillende zonnebrillenmodellen, waaronder oversized en cat-eye stijlen. Met haar focus op kwaliteit en stijl heeft Ana Hickmann een grote aanhang verworven onder vrouwen die op zoek zijn naar eyewear die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan hun persoonlijke stijl.

Meer informatie over Ana Hickman

Prodesign Denmark

Prodesign Denmark

De Prodesign Denmark monturen zijn gemaakt van de beste materialen, zoals titanium en acetate, en zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren. Als je op zoek bent naar eyewear van topkwaliteit en met een uniek Deens design, dan is Prodesign Denmark zeker een merk om te overwegen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, rechthoekige bril of een moderne, ronde montuur, Prodesign Denmark heeft vast wel iets dat bij je past.

Meer informatie over Prodesign Denmark

Preciosa

Preciosa

De Preciosa vintage eyewear collectie bevat een breed scala aan stijlen, van klassieke, rechthoekige brillen tot moderne, ronde monturen. De monturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en acetate, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patroontjes. Preciosa is een vintage merk van Frame Holland, de enige brillenfabriek in Nederland.

Meer informatie over Preciosa

Gigi Studios

Gigi Studios

Gigi Studios is een bekend merk van brillen en zonnebrillen dat bekend staat om zijn unieke, opvallende designs en hoogwaardige materialen. Het merk is opgericht door de bekende fashionontwerper Gigi, die bekend staat om haar opvallende en vrouwelijke designs, en is gebaseerd in Barcelona.

Meer informatie over Gigi studios

Morel (Nomad en Öga)

Morel NomadMorel Oga

Morel is een Frans merk van brillen en zonnebrillen dat bekend staat om zijn hoogwaardige materialen en elegante designs. Het merk is opgericht in 1922 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als leverancier van kwalitatief hoogwaardige eyewear. Wij verkopen 2 lijnen correctiebrillen van Morel: Nomad en Öga.

Nomad is een kleurrijke collectie, met wat bolde keuzes qua style. Dit frame springt eruit maar vloeit ook discreet in in de plooien van het gezicht.

Öga, een Scandinavische naam voor een bril met Scandinavische insteek. Frames zijn gemaakt van aluminium wat een hoge technische vaardigheid vereist. Maar dit laten ze zeker zien in hun precisie en stevigheid van deze monturen.

Lees meer over de Nomad collectie

Lees meer over de Öga collectie

Yellows Plus

Yellows Plus montuur

Sinds kort hebben wij monturen in de winkel liggen van Yellows Plus! Yellows Plus monturen worden handgemaakt in Japan. De basis van de gehele collectie is gemaakt van titanium. De eenvoud en pure vormen van oprichter en ontwerper Toshiaki Yamagishi geven het merk een krachtig design.

Meer informatie over Yellows Plus

Silhouette Monturen

Silhouette preview foto

Wij zijn een officiële handelaar in de monturen van het Oostenrijkse Silhouette. Silhouette maakt al sinds 1964 monturen en staat bekend om de enorm hoge kwaliteit van de monturen. Ook hun lichte, dunne maar oersterke monturen gaan met de laatste trends mee. Actief, dynamisch en flexibel, dat is Silhouette!

Meer informatie over Silhouette

Louis Belgium Monturen

Louis preview foto

Daarnaast zijn wij ook officiële handelaar in Louis Belgium monturen. Louis is opvallend, bold en kleurrijk. Klassiek maar wel trendy. En daarnaast vaak heel aantrekkelijk geprijsd.

Meer informatie over Louis Belgium

Ben je er nog niet helemaal uit of wil je meer informatie?