Eyefashion By Rami Leiden Logo

Oogzorg

ServiceOogzorg

Oogzorg bij Eye Fashion by Rami

Bij Eye Fashion By Rami word je altijd deskundig geholpen door ervaren, gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten. Jouw ogen worden perfect opgemeten en je wordt helder geadviseerd over de uitkomst van dit oogonderzoek. Indien gewenst meten wij jouw oogdruk op en zo nodig kunnen wij je doorverwijzen naar de oogarts of optometrist voor nader onderzoek.

Het uitzoeken van het juiste type glas is maatwerk; met behulp van de nieuwste technologie bepalen wij samen met jou welk glas het beste bij je past. Wij helpen jou een perfect montuur te kiezen uit ons ruime assortiment stijlvolle merkbrillen, uiteraard aan de hand van jouw werkzaamheden en interesses.

Wij streven er naar de levertijd van je nieuwe bril zo kort mogelijk te houden, zodat je snel kunt genieten van een hernieuwde, heldere kijk op de wereld. Wanneer je de bril komt ophalen, zorgen wij voor een uitstekende pasvorm door het montuur af te stellen op jouw gezicht. Je krijgt altijd een passende brillenkoker en een microvezel schoonmaakdoekje mee, zodat je jouw bril zo lang mogelijk in goede conditie kan houden.

Nadat je een nieuwe bril of glazen bij ons hebt aangeschaft, nodigen wij je regelmatig uit voor een kosteloze onderhoudscheck en het opnieuw opmeten van jouw ogen. Zo weten wij zeker dat je altijd zo comfortabel mogelijk kijkt.

Tevredenheidsgarantie

Als jouw nieuwe bril onverhoopt binnen 3 maanden niet aan jouw wensen blijkt te voldoen, of de correctie van uw ogen snel veranderd is, passen wij de sterkte of het glastype eenmalig aan zonder extra kosten. Mocht je bril na een tijdje toch niet meer zo lekker zitten, dan stellen wij deze kosteloos opnieuw af op jouw gezicht. Onze monturen zijn van een uitstekende kwaliteit en daarom krijg je een jaar garantie op jouw aangeschafte bril. Mocht er in die periode - buiten ieders schuld - iets gebeuren met de glazen of het montuur, dan zullen wij jou altijd een passende oplossing aanbieden.